Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Usluge internet sajta Bobi nakit i satovi su dostupne svim korisnicima starijim od 13 godina. Da biste stekli pravo na punopravnu upotrebu svih funkcionalnosti uključujući i poručivanje artikala, morate se registrovatikoristeći standardnu formu koja se nalazi na sajtu. Vi snosite punu odgovornost za istinitost navedenih informacija i zaštitu poverljivosti korisničkog imena i lozinke koje ste odabrali. Ukoliko je korisničko ime koje odaberete uvredljivo, zaštićeno autorskim pravima ili podražava tuđ identitet, Bobi nakit i satovi zadržava prava da odbije vaše odabrano ime.
Svi tekstualni, vizuelni i drugi elementi na našem vebsajtu (isključujući sadržaje u vašem vlasništvu koje ste sami priložili) su vam dati na uslovno korišćenje za potrebe unapređenja naših usluga i ne smeju se koristiti u bilo koje druge svrhe. Neki od ovih materijala bi mogli biti zaštićeni autorskim pravima i njihova neovlašćena upotreba povlači sankcije propisane zakonom.
Prilikom korišćenja Bobi nakit i satovi vebsajta takođe se obavezujete da nećete prekršiti bilo koje druge zakonske propise i norme, niti ćete neovlašćeno koristiti naše usluge u komercijalne svrhe. Bobi nakit i satovi zadržava puno pravo da u bilo kom trenutku izmeni sadržaj vebsajta, uključujući proizvode na ponudi i njihove cene, u skladu sa trenutnim stanjem na tržištu i poslovnom politikom kompanije. Uslovi korišćenja kako su ovde objavljeni mogu biti u svakom trenutku izmenjeni, uz pravovremeno objavljivanje svih izmena na ovim stranicama.

Privatnost

Bobi nakit i satovi u potpunosti poštuje vašu privatnost, uključujući vaše lične informacije. Svi privatni podaci koje budete dostavili u procesu registracije biće odgovorno i zakoniti korišćeni i neće biti zloupotrebljeni niti kompromitovani. Podaci mogu biti korišćeni u sledeće svrhe:

- obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
- organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
- ponuda novih artikala i servisa
- poboljšanje efektivnosti naših veb stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
- sprovođenje istraživanja i analiza
- slanje informacija u marketinške svrhe
- obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Postoji mogućnost da ćemo neke od ovih podataka (npr. Vašu adresu) slati trećim stranama koje su uključene u naš proces prodaje i isporuke (npr. kurirska služba); ove stranke će imati eksplicitno uputstvo da vaše podatke ne smeju čuvati, umnožavati niti koristiti za druge aktivnosti koje nisu povezane sa ispunjavanjem vaših direktnih zahteva.

Povrat robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, ukoliko niste zadovoljni nekim od proizvoda koji ste kupili putem našeg prodajnog sajta, u mogućnosti ste da nam ga vratite u roku od 14 dana od dana kada ste proizvod primili.

Nakon što primimo proizvod i utvrdimo da nema oštećenja ili tragova upotrebe, izvršićemo vam povrat novca.